SCHOOLHOCKEY TOERNOOI 2021

20-8 Nieuws

In de periode 17 september t/m 8 oktober 2021 organiseert MHCP het Schoolhockey toernooi.

 

Leerlingen uit groep 3 en 4 van de basisschool krijgen in drie trainingen en een afsluitend toernooi de gelegenheid om kennis te maken met de hockeysport. De trainingen zijn op de vrijdagmiddagen 17, 24 september en 1 oktober van 17:00-18:00 uur. Op vrijdag 8 oktober is het afsluitende hockeytoernooi van 16:00-18.00 uur. Trainingen en toernooi vinden plaats op de twee kunstgrasvelden bij MHCP aan de Flevostraat 251 te Purmerend.

 

Kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven via hun basisschool vóór 3 september 2021. Een team bestaat uit minimaal 6 tot maximaal 8 spelers, zowel jongens als meisjes. Een goede mix is natuurlijk het leukste! Aan het schoolhockey toernooi kunnen 128 kinderen meedoen.

 

Elk team krijgt een eigen trainer/coach toegewezen van de club. Tijdens de trainingen en het toernooi zijn sticks van MHCP beschikbaar. Bij de trainingen en het toernooi zijn het dragen van een gebitsbeschermer – een bitje - en scheenbeschermers verplicht. MHCP verzorgtvoor alle leerlingen een bitje. Scheenbeschermers moeten de leerlingen zelf regelen. De bitjes worden één week voor de eerste training op school afgeleverd. De bitjes kunnen dan thuis in alle rust op maat worden ‘gehapt’. De kosten om deel te nemen zijn €25,- per team.

 

Martine Kleiman

[email protected]

 
20-8-2021 Leden werfing Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?